Gedicht, Lichaamswerk, Vertrekken

Het wonder van de aarde

Ik lees net dat Thich Nhat Hanh is overleden. Voor mijn ontwikkeling heeft hij zo’n verschil gemaakt. Te ervaren hoe ik niet anders dan de aarde ben. Een enorme verschuiving en eye opener. Het heeft me op een diepe manier thuis gebracht. En ik ben nog steeds thuis aan het komen. Ik die zo de neiging heb te vertrekken uit mijn lichaam. Heel hoog te gaan en daar de energieen op te pikken. Overal en alle kanten op wapperend. En dit jaar is mijn godinnenkaart pacha mama. En wat heb ik zin om nog meer hier aan te komen. Thuis in mijn lichaam

Het wonder van de aarde
Om werkelijk hier te zijn
Hier
En elke stap te voelen
In dankbaarheid
In connectie
En de wisselwerking
Te voelen
De gedragenheid
Alles waar ik me niet gedragen voelde
In mijn jeugd
Of de bodem niet vond
Die bodem heb ik gevonden in verbinding
Met de aarde
In zo’n diepe stille verbinding
Die me meer en meer mens laat zijn
In compassie
In mededogen
In een aandachtigheid
Het wonder van de aarde

Dat je opgenomen mag worden Thich Nhat Hanh,
in een nieuwe levensstroom.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *