Lichaamsgerichte coaching

Hoe zou het zijn om met mij aan de slag te gaan met dat wat niet zo lekker loopt in je leven. Daar waar je (stiekum) van baalt. Daar waar je op leeg loopt. Daar waar je van wegloopt en niet zo’n zin in hebt. Om dat nu eens aan te kijken. Niet door te gaan modderworstelen, maar door je verlangen centraal te stellen.

Korte metten maken, dat doen we niet. Daar geloof ik niet in. Waar ik wel in geloof is bewustzijn op jezelf en de stappen die je in je leven zet. Elke stap daarin is relevant en heeft de potentie in zich om te transformeren. Niemand vraagt van jou om heel iemand anders te zijn. Misschien doet je partner je dat soms wel geloven, of je collega’s en de wereld om je heen. Dus waar ligt jouw verlangen?

Welkom om jezelf onder ogen te zien
Je bent welkom om met mij thema’s uit te zoeken rondom relaties, intimiteit, seksualiteit, van je plek af gaan, zichtbaarheid en hard werken. Wie weet stroomt het niet in je relatie. Of wil je juist een relatie en levert dat gedoe op. Merk je dat je je zelf niet meer kan voelen.

Dat je bewegingen maakt die niet afgestemd zijn op jezelf. Dat je uit contact gaat en vertrekt. Of juist voor de ander zorgt en focus verliest. Je jezelf voorbij rent en te hard werkt. Ennn vergeet je gevoel te uiten in dat wat voor jouw werkt en dat wat jij nodig hebt! Oeh ugh, weer dat verlangen…

Hoe doen we dat?
Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. We kunnen op pad gaan, de natuur in. Al wandelend kan er van alles in jou in beweging komen. Ik werk graag in de natuur en ben er ook graag. En wat ik ook graag doe is lichaamsgericht werken en via systemisch werk dingen aan het licht brengen (opstellingen). Als je net wat dieper zakt in je lijf, in de ontspanning en vertraging komt dan komt er ook ruimte voor jouw onderbewustzijn ( en dat wat je onder het tapijt veegt) om zichtbaar en voelbaar te worden.

Wat ik doe in mijn sessies (live en ook online) is dat ik me elke keer verbindt vanuit mijn hart met jou. Om een zo schoon mogelijke container te zijn om jou te ontvangen. Zodat je daarna met meer helderheid je pad kunt vervolgen. En ik heb zo’n heel fijnbedraad lijf wat dan aangeeft of het klopt. Wat met kippenvel aangaat of waarin het gaat stromen. Ik noem het wel eens mijn waarheidsdetector.

En voor de rest heb ik ook een bullshit detector ;)
Naar dat wat jij nog niet durft te leven. Dat waar jij voor wilt gaan staan. En begrijp me niet verkeerd, ik ben zeker niet de perfecte godin. Ik leef ook mijn leven door er elke keer weer een laagje af te pellen. Dichter bij mijn kern te komen. Om pijn te transformeren naar licht en naar waarheid. En daar kom ik net zo goed mezelf in tegen. En ik geloof juist vanuit ons menszijn zijn dat stap voor stap samen kunnen doen. In compassie!

Graag help ik jou om een volgende stap te zetten naar jezelf.
Hoe ziet dat eruit? Dat is afhankelijk van je hulpvraag. Het zou er zo uit kunnen zien.

  1. Intakegesprek van 1 uur (kan ook online).
  2. Drie live of online sessies van 2 uur, lichaamswerk, IPT (Integral Pelvic Therapy) sessies, energetisch werk, een opstelling, wandeling in de natuur, dat wat in het moment past en klopt.
  3. Tussendoor reflecteren op jezelf via de mail.

Meer weten? Vragen? Stuur me een mail: nicolette_scholtens@hotmail.com.