Bekkenopstellingen: je verbinden met jouw wijsheid & waarheid

Wijsheid & waarheid die via mijn bekken en jouw bekken de wereld in wil. Wijsheid die geboren wil worden en waarheid die geleefd wil worden.

Verder in contact komen met dat wat er in jouw bekken leeft… Wat wil ze vertellen? Wat wil er zichtbaar worden, wat wil er nog gevoeld worden? Hoe kan jij je nog meer verbinden met haar en wat is daarvoor nodig?

Via een opstelling ga je in gesprek met je yoni.
En ze praat ook nog terug ;)

Het donker, zo zichtbaar te maken en het licht te zetten. Dat voelt als goud! En we hebben onze bekkens vrij te maken van angst, stress en opgeslagen emoties, zodat je letterlijk je eigen bodem kunt voelen. Ik nodig je graag uit om te ontdekken wat jouw bekken wil zeggen, schreeuwen of zachtjes wil fluisteren.

En dat doen we door: de verbinding met de natuur op te zoeken, te delen, lichaamswerk en bekkenopstellingen te doen.

Zodat de natuur ons de weg kan wijzen naar dat wat er is. De verbinding die we hebben met de elementen. Met de wind, het water, het vuur in onszelf te voelen. Door op de aarde te gaan zitten en te horen wat er gehoord wil worden.

In de lente en zomer doen we de opstellingen buiten in de natuur. In de herfst en winter gaan we naar binnen en doen we de bekkenopstellingen letterlijk binnen. Wel zo comfortabel én warm. Voorafgaand aan de middag vraag ik je om je te verbinden met de natuur via een kleine opdracht. En gaan we op de dag zelf ons nog meer met de aarde verbinden via lichaamswerk.

Op deze dag is er plek voor 4 vrouwen en we doen 4 opstellingen.
Een andere vrouw representeert of beter gezegd resoneert op jouw bekken. Jij maakt er verbinding mee en kunt op deze manier heel direct ervaren, voelen en ook vragen stellen. In contact met een levende spiegel van jouw bekken.

PRAKTISCH

wanneer: vrijdag 19 april, vrijdag 31 mei en vrijdag 21 juni
inloop: 13.00
start/einde: 13.15 – 17.00 uur
kosten: 40 euro
waar: Vleuten

Aanmelden
Stuur me een mail om je aan te melden, dan ontvang je van mij de praktische details voor de middag : nicolette_scholtens@hotmail.com.

Review, wat een andere vrouw zei over deze middag:
‘Warm, zacht en open ontvangend wat zich aandient. Dat doen wat dan nodig is. Nicolette begeleidt de bekkenopstelling met een vanzelfsprekendheid en open onderzoekendheid die maakt dat ik me veilig voel en dat alles er mag zijn. Alle onzekerheden, elke angst, uitgesproken of niet.’

Gedicht, In mijn bekken zit mijn oneindige draagkracht
Daar draag ik mezelf en het leven. Daar zak ik diep in mezelf. In het donker vind ik waarheid. Is er niks anders dan waarheid en mijn essentie. Mijn kern die zoveel helderheid brengt. Zoveel bewustzijn. Het is de waarheid die in mij huist. Die bedding geeft aan dat wat ik hier te doen heb op aarde. Het is daar waarvan uit mijn innerlijke man opstaat. Ook al is het soms nog struikelend, nog iets met het hoofd gebogen, zich nog vasthoudend aan zijn staf van licht.

Het is daar waar ik kan floreren. Waar ik kan bloeien en groeien. Waar ik rechtop leer te zijn. Waar ik me vrijmaak van dat wat anderen vragen. Het is daar waar ik echt ben. Waar ik echt durf te zijn. Waar ik me durf te verbinden met mijn hart. Met mijn keel. En het uitspreek. Het is daar. Het is hier waar ik ook zo gekwetst kan zijn. Waar ik zoveel toe heb gelaten. Waar ik nog geen grens voelde. Het is hier waar ik jou ontvang in mijn oneindige seksuele ruimte. Waar het stroomt en beweegt…
NS 14-05-’23