Belichamen, Bewustzijn, Energetisch werk

De hyena liet zich zien

Als ik een sessie geef dan stem ik me van te voren af op degene die komt. De hyena liet zich heel duidelijk zien. Samen met een bal energie die ik gewaar werd rondom en onder de zonnevlecht.

En het klopte precies. Het ging over overleven. De aanval. Vooruit, gaan, bijten, tanden erin. Doorzetten en kracht.

Er kwam ruimte voor een innerlijk kind.

De hyena mocht ergens anders rondjes lopen. En ik voelde hoe er een stekeldier het veld binnen kwam wandelen.Een dier dat zich blijmakend goed kan verdedigen door achteruit te lopen en zo een leeuw flink te kunnen doorboren met zijn stekels.

De beweging van vooruit, naar achteruit. De beweging naar jezelf. Je eigen ruggegraat

Ik ben zo dankbaar voor mijn verbinding met de natuur, met de dieren, met spirit. Dit te ervaren. En tastbaar te mogen maken. Wat een gouden dag was het gisteren. Met zoveel liefde, speelsheid en vertrouwen. En ik, ik ben net zo aangeraakt als degene die voor een sessie kwam.

En dat is waar het echt klopt voor mij. Als er in een sessie een geven en ontvangen is. Ik mezelf ook laat zien in mijn kwetsbaarheid. Zo helend om op deze manier te werken. Te zijn. Is een beter woord. Samen, schouder aan schouder, heup aan heup. Waar harten met elkaar praten.

En er liefde stroomt. Ik weet geeneens hoe het anders zou moeten. En ik wil en kan het ook niet anders. Raken en geraakt worden. Had ik al gezegd dat het een gouden dag was? Goud dus.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *