Uncategorized

Welkom in de diepte

Ken je dat? Dat je iets te doen hebt. Iets dat je al lange tijd voelt. En dat het spannend is. Dat er dingen zijn die veeeel makkelijker zijn? Hoe zat het nou met je calling… Dat zou toch total bliss moeten zijn… Nee dus. Althans nu nog niet ;)

Welkom <3 Ik ben bezig met een nieuw initiatief, veranderaars aan tafel. Ik wil graag vrouwen bij elkaar brengen die werken vanuit hun hart en een diep voelen. Vrouwen die verandering in de wereld brengen door eerst zichzelf aan te kijken en dingen in zichzelf te veranderen.

Deze groep neerzetten laat zien waar ik nu sta. Een proces van regie nemen over mijn leven en op eigen benen staan. Ik breng mezelf in in deze groep. Mijn kwetsbaarheid te laten zien is helemaal onderdeel hiervan. Toen ik dit realiseerde, dat ik dit te doen heb, heb ik mijn hoofd gebogen en deze op tafel in mijn handen gelegd. Een overgave aan mijn eigen angst.

Stuur je me een berichtje als je erbij wilt zijn? Ik heb een facebook groep gemaakt. En we komen nu eens in de maand samen.

~~~~

De essentie van de groep

Verandering gaat over jezelf omarmen met alles wat er is. Dat klinkt makkelijk en dat is het niet. We hebben allemaal delen in onszelf waar we niet zo blij mee zijn, die we lastig vinden, waar we ons voor schamen. En die we liever niet naar buiten brengen. Waar we denken, daar heb ik al zoveel werk op verricht, is het er nou nog steeds?

Het is waardevol om elkaar te ondersteunen. Ik geloof dat delen helend is. En niet iedereen snapt de reis die jij aan het maken bent en het diepe gevoel dat jij kent. Niet iedereen is in dezelfde diepte aan het voelen, weten en zien als jij. En dat maakt het ook lastig. Het maakt je ook kwetsbaar als het wordt verward met zwakte. En dat is het niet, voelen is een gave.

You might also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *