Hart

Liefde zegt ook

Een prachtig inzicht met vriendin Aafke vanochtend. Ik omarm steeds meer de zachte stevigheid in mezelf. En af en toe schiet ik door in focus en doen, doen, doen. Iets teveel de innerlijke man en deadlines aan het stuur ;) En zo ontstaat er dit gesprek. Over werkelijk contact maken. Over een vorm hiervoor te scheppen, waarin dit kan ontstaan. Een structuur die ook liefde is.

Liefde zegt ook
Dit is de bedding die ik je bied
Dit is de structuur waarin we samen-zijn
Waarin elkaar ontmoeten
En misschien voel je je daarin onvrij
Misschien wil je liever koetjes en kalfjes
Wijn en chips
Tralala
Weet je
Er is geen verschil
Ook in de diepte
Zit de lichtheid
Zit tralala en lol
Voor mij is het hetzelfde
Ik wil graag vanuit
De diepte in mezelf jou ontmoeten
En als dat niet kan
Dan mis een stuk van mezelf en van jou
Die ik heel graag de ruimte wil geven
Dat is wat liefde zegt en doet
Weet als ik bedding geef
Een vorm schep
Waarin wij onszelf kunnen gieten
Dit liefde is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *