vrouwenwerk intuitie
waarom vrouwenwerk

Waarom vrouwenwerk? Deel 6.Om je wijsheid en intuïtie meer te laten stromen

Weten, weten, weten. Vroeger wilde ik alles weten. De professor in mij gaat nog steeds wel eens aan de haal met me. En mijn innerlijke nerd ook. Hoe zit dat? Welke botjes en ligamenten zijn dat? Hoe werkt die traumatheorie? En welke meridiaan loopt dan over de plek die ik nu voel?

En de laatste tijd voel ik vooral hoe ik mijn intuïtie wil laten stromen. De andere kant van weten. Minder mijn hoofd en meer aanwezig in mijn lijf en in mijn bekken. Dan geeft mijn lichaam vanuit een fijngevoeligheid aan, ja dat! Krijg ik opeens een ingeving. Of zie ik in de energie een voorouder bewegen of opduiken.

En mijn ervaring is als we als vrouwen in de cirkel zitten, of bij elkaar komen er dan van alles begint te stromen aan wijsheid en intuïtie. Dat het echt een samenweven is. Dat we elkaar echt aantikken om je plek in te nemen en je stroom te volgen.

Een samenweten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *