Bekkenopstellingen: je verbinden met jouw wijsheid & waarheid

De bekkenopstellingen duwen al langer en willen de wereld in. Wijsheid & waarheid die via mijn bekken en jouw bekken de wereld in wil. Wijsheid die geboren wil worden en waarheid die geleefd wil worden.

Verder in contact komen met dat wat er in jouw bekken leeft… Wat wil ze vertellen? Wat wil er zichtbaar worden? Hoe kan jij je nog meer verbinden met haar en wat is daarvoor nodig?

Via een opstelling ga je in gesprek met je yoni.
En ze praat ook nog terug ;)

Het donker, zo zichtbaar te maken en het licht te zetten. Dat voelt als goud! En we hebben onze bekkens vrij te maken van angst, stress en opgeslagen emoties, zodat je letterlijk je eigen bodem kunt voelen. Ik nodig je graag uit om te ontdekken wat jouw bekken wil zeggen, schreeuwen of zachtjes wil fluisteren.

En dat doen we door: te delen, lichaamswerk, de verbinding met de natuur op te zoeken en daar bekkenopstellingen te doen.

Zodat de natuur ons de weg kan wijzen naar dat wat er is. De verbinding die we hebben met de elementen. Met de wind, het water. Door op de aarde te gaan zitten en te horen wat er gehoord wil worden. En wat er tot jou wil spreken.

Op deze dag is er plek voor 4 vrouwen en we doen 4 opstellingen.
Een andere vrouw representeert jouw bekken. Jij maakt er verbinding mee en je kunt vragen stellen.

PRAKTISCH

wanneer: vrijdag 23 juni en vrijdag 8 september
inloop: 13.00
start/einde: 13.30 – 16.30 uur
kosten: 40 euro
waar: Vleuten

Aanmelden
Stuur me een mail om je aan te melden, dan ontvang je van mij de praktische details voor de middag : nicolette_scholtens@hotmail.com.

In mijn bekken zit mijn oneindige draagkracht

Daar draag ik mezelf en het leven. Daar zak ik diep in mezelf. In het donker vind ik waarheid. Is er niks anders dan waarheid en mijn essentie. Mijn kern die zoveel helderheid brengt. Zoveel bewustzijn. Het is de waarheid die in mij huist. Die bedding geeft aan dat wat ik hier te doen heb op aarde. Het is daar waarvan uit mijn innerlijke man opstaat. Ook al is het soms nog struikelend, nog iets met het hoofd gebogen, zich nog vasthoudend aan zijn staf van licht.

Het is daar waar ik kan floreren. Waar ik kan bloeien en groeien. Waar ik rechtop leer te zijn. Waar ik me vrijmaak van dat wat anderen vragen. Het is daar waar ik echt ben. Waar ik echt durf te zijn. Waar ik me durf te verbinden met mijn hart. Met mijn keel. En het uitspreek. Het is daar. Het is hier waar ik ook zo gekwetst kan zijn. Waar ik zoveel toe heb gelaten. Waar ik nog geen grens voelde. Het is hier waar ik jou ontvang in mijn oneindige seksuele ruimte. Waar het stroomt en beweegt…
NS 14-05-’23