YONI TALKS

n gesprek met je yoni via opstellingen
We nodigen je uit om meer thuis te komen in jezelf, door in gesprek te gaan met je yoni. En te horen wat ze te zeggen heeft. Nieuwsgierig te zijn en te openen voor haar. En dat doen we vooral via opstellingen waarin een andere vrouw jouw yoni representeert en in dit wetende veld stapt.

YONI TALKS op 15 juni 2024. Een dag om je te verbinden met je eigen natuur, met je yoni. Met alles wat er leeft in je hele bekkengebied. Van de cervix die verbonden is met je hart tot je baarmoeder die draagt, opslaat in haar oneindige donkere ruimte. Het hele gebied waar jouw levensenergie en creatiekracht huist.

In gesprek met je yoni via opstellingen
We nodigen je uit om meer thuis te komen in jezelf, door in gesprek te gaan met je yoni. En te horen wat ze te zeggen heeft. Nieuwsgierig te zijn en te openen voor haar. En dat doen we vooral via opstellingen waarin een andere vrouw jouw yoni representeert en in dit wetende veld stapt.

Systemisch lichaamswerk
Je lijf en je yoni weten heel goed wat er speelt en wat er nodig is. Door met systemisch lichaamswerk deze onderbewuste lagen aan te spreken, met de ander als spiegel, krijg je heel helder wat er op dit moment nodig is. Dat wat aangekeken, doorvoeld of gezien wil worden.

Thema’s rondom seksualiteit en intimiteit houden ons allemaal bezig
Het is niet altijd makkelijk om daarin te openen en daarover te delen. Echt te voelen wat er in onze yoni’s wel en niet leeft. Wat er dood wil gaan, wat je tot ziens hebt te zeggen of dat wat je juist hebt aan te gaan. Waar je je levenskracht voelt. Waar je van gaat stromen, blosjes krijgt en zegt ja dat wil ik!

De diepe ja en nee te voelen en je te openen voor jezelf
Om daar steeds verder in te zakken. In jouw waarheid, wijsheid, jouw weten. Het bekken is een plek waar we zoveel opslaan. Spanning, oude verhalen, dingen die we hebben beleefd en nog niet hebben afgemaakt. Van grensoverschrijding tot bevallingen die traumatisch waren. En rouw en pijn die je nog niet verwerkt hebt.

En bovenal huist er creatiekracht
Jouw bekken biedt zoveel ruimte voor jou om stevig in te ankeren. Om in thuis te komen. Om vrijer in te bewegen, sensualiteit en sensitiviteit in toe te laten. Jouw heerlijke donker waar je op kunt terugvallen. In verbinding met de natuur. Met moeder aarde.

Femme en Nicolette organiseren deze yoni talks
Beide IPT-Practitioner (Integral Pelvic Therapy) met een liefde voor de natuur, dans en lichaamswerk. Committed om creatiekracht, levensenergie en sensualiteit vrijer te laten stromen in onze bekkens en levens.

Praktisch

  • Datum: zaterdag 15 juni
  • Tijden: 10 – 17 uur
  • Kosten: 99 euro
  • Locatie: Breda
  • Wat: Op een prachtige plek in de natuur

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via deze >> link.

Vragen
Mocht je vragen hebben neem dan contact op met: nicolette_scholtens@hotmail.com of femkeldenich@gmail.com.

Voorwaarden

  • Annuleer je meer dan 21 dagen voor het begin van de workshop dan krijg je het bedrag minus € 25,= administratiekosten terug.
  • Annuleer je meer dan 14 dagen voor het begin van de workshop dan krijg je 50% van het workshop bedrag minus € 25,= administratiekosten terug.
  • Annuleer je minder dan 14 dagen voor de aanvang dan vindt er geen restitutie plaats.
  • Er worden geen annulerings- en administratiekosten berekend als je voor een plaatsvervanger zorgt. Je regelt in dit geval zelf de betaling met die persoon.