Thuis in je lijf vrouwencirkel

Een cirkel die vol in de herfst start en vol in de lente eindigt. Van afsterven tot weer opbloeien. Het is een doorgaande, vaste groep en we gaan een half jaar lang samen op reis.

Samen op reis
Niet alleen
Een veld van verbinding
Van jezelf dieper ervaren
De ander leren kennen
Zakken in je lijf
In wijsheid en waarheid
In zachtheid en helderheid
Elkaar ontmoeten
Thuiskomen

Leren, ontdekken, spelen, en jezelf ervaren in verbinding met een ander. Niet met mentale concepten bezig zijn. Met hoe moet het? Maar echt af te zakken in je lijf. En te ervaren wat daar zit. Aan wijsheid en aan waarheid. Met elkaar, niet alleen. Samen in een verbindend veld. Een half jaar op reis in de diepte van jezelf!

Thuis in je lijf vrouwencirkel en vrouwenwerk

Voor mij is het zijn met andere vrouwen en te ontdekken dat ik niet raar, gek of vreemd ben zo ondersteunend geweest (en nog steeds). De herkenning van dezelfde thema’s, het delen waar ik zit en daar zonder oordeel of oplossing simpelweg in ontvangen te worden.

En het is niet simpelweg, het is een groot cadeau als jij mag zijn wie je bent. Een plek waar je niet je hoofd hoeft te buigen voor iemand anders. Waar je niet groter of kleiner hoeft te zijn. Waar je wordt uitgenodigd om jezelf in te brengen. Met dat wat er bij jou hoort. Aan gedoetjes, gedachten en overtuigingen.

Thema’s avonden

We komen eens in de maand op donderdagavond in Utrecht samen en elke avond heeft een ander thema. Ik voel me verbonden met de natuur, met haar cyclus en dit komt terug in de avonden.

1. Ik schakel terug, ik kies >> Mijn handen weten wat te doen.
2. Ik maak de balans op en orden >> Mijn hoofd geeft me rust.
3. Ik laat gaan en neem afscheid >> Mijn keel geeft me woorden.
4. Ik rust in het donker >> Mijn hart maakt ruimte.
5. Ik ontkiem in stilte >> Mijn ziel droomt het leven zichtbaar.
6. Ik verbind me met mezelf en de bron >> Mijn bekken wijst me de weg.
7. Ik ga, ik vier, ik leef >> Samen de Lente equinox vieren.

Data
1. Donderdag 21 september (hoogtepunt herfst)
2. Donderdag 19 oktober
3. Donderdag 16 november
4. Donderdag 21 december (winterzonnewende)
5. Donderdag 18 januari
6. Donderdag 22 februari
7. Donderdag 21 maart (vieren lente equinox)

PRAKTISCH

Voor wie?

Vrouwen die ervaring hebben op het gebied van zelfontwikkeling, lichaamswerk en eventueel tantra. Je bent in staat jezelf te dragen en te reflecteren op jezelf. En je houdt ervan om jezelf in de diepte aan te kijken.

Tijden en locatie

De avonden zijn eens per maand. De inloop is om 19.00 uur, de avond start om 19.30 en eindigt om 22.30 uur. De locatie is in Utrecht (Langerak). Een prachtige yoga zaal, met ruimte om te dansen en te bewegen. Je kunt er gratis parkeren.

Tussendoor…

  • Houden we contact met elkaar via een what’s app groep of ander social medium.
  • Ontvang je per mail een meditatie, ingesproken afstemming, inspiratie of oefening voor thuis.

Investering

  • De kosten voor deze halfjaar vrouwencirkel zijn: 315 euro incl. BTW.
  • Wil je een factuur ontvangen voor je bedrijf dan is het bedrag excl. 21 % BTW.
  • Is het bedrag een reden om niet mee te doen? Neem dan contact met me op.
  • Om verzekerd te zijn van een plek betaal je van te voren. Uiterlijk 2 weken voor aanvang dient het bedrag binnen te zijn.

Aanmelden of kennismakingsgesprek

Je kunt je aanmelden voor dit half jaar via een mail naar: nicolette_scholtens@hotmail.com. Heb je nog vragen dan hoor ik het graag! En ken je me nog niet, dan kun je een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek via Zoom.


Een gratis kennismakingsafspraak inplannen via Zoom