Tantra massage voor vrouwen

Jouw lichaam wil zich openen voor jou

Tantrisch lichaamswerk, kashmirische massage, helende aanraking. Je kan deze sessie allerlei namen geven. Ik heb het tantramassage genoemd. Omdat we in het veld van pure levensvreugde gaan staan. Waarin aanraking de sleutel is naar jezelf, voorbij je hoofd.

Welkom vrouw, welkom in mijn tempel. Een prachtige ruimte die ik in mijn eigen huis gecreëerd heb. De plek ook waar ik woon, mijn leven leef en mijn kinderen, geliefde en familie thuiskomen. Het voelt fijn om je zo dichtbij in mijn tempel, mijn praktijkruimte te ontvangen.

Ruimte voor jezelf
In de gedragenheid en bedding die ik bied, kun je je langzaam openen. Kunnen jouw cellen zich langzaam openen. Om meer ruimte te maken voor jou. Voor ontspanning, sensualiteit, voor het leven. Zodat levensenergie kan stromen, bewegen, dansen in je lijf. En je de emoties die zich hebben vast gezet vrij kunt geven.

Jezelf openen voor het leven
Jezelf toe te laten in al je cellen. Steeds dieper en dieper. Zodat je jezelf overal bewoont en jij overal aanwezig bent. Liefdevolle, aanwezige aanraking is zo helend. In deze twee uur is er ruimte voor jou. Voor alles wat er bij jou hoort en zichtbaar en voelbaar wil worden.

Praktisch
De massage vindt plaats op een mat, futon op de grond. Dat kan zijn gekleed, ontkleed, of in je ondergoed, met of zonder olie. Voorafgaand aan de sessie bespreken we wensen en grenzen. We starten we met een korte intake om jouw intentie voor deze massage helder te krijgen en eindigen we met een kop thee. Zodat er ook nog even de gelegenheid is om te delen over je ervaring.

Ik werk met de 100 % natuurlijk basisolie Aromassage huidolie, die ik aanvul met passende etherische oliën.

Een tantramassage kost 150 euro en duurt circa 120 minuten.

Mochten we elkaar nog niet kennen dan doen we van te voren een korte kennismakings zoom-call.

Interesse?
Stuur dan een mail naar: nicolette_scholtens@hotmail.com. Mocht je vragen hebben dan ben je welkom om me te bellen.