Nicolette op Lorelei Festival


Op het Lorelei Vrouwen Festival geef ik in het weekend (26 t/m 28 augustus) een yoni ritueel als workshop.

Lorelei is doordeweeks van 23 t/m 25 augustus en in het weekend van 26 t/m 28 augustus. Of je kunt 1 dag meedoen aan de proeverij op woensdag 24 augustus. Wees welkom <3

Op Lorelei kom je thuis. Laten we dat samen vieren!

Op Lorelei kun je oorspronkelijk, vrij en puur zijn. Verbonden met de Bron biedt Lorelei een liefdevolle veilige bedding, van zusterschap en gelijkwaardigheid, waarin jij je kan openen om vrij te bewegen, te ervaren en te groeien. Waar je oude patronen mag loslaten en waar emoties vrij kunnen stromen. Je ervaart de verbinding zowel in jezelf met je yoni, baarmoeder, hart, keel en kruin als met het veld van vrouwen, die ons voor zijn gegaan en na ons zullen komen. Lorelei is een plek van plezier, genieten en diep duiken. Waarin jij kan stralen vanuit vrouwenkracht. Om na afloop, als een bron van licht, deze ervaring de wereld in te brengen.

Wie is Nicolette?

Kom vrouw stap in de cirkel, kom aan in je lijf en word zichtbaar.

  • Alles wat ik niet kon of lastig vond en nog steeds vind, daar help ik vrouwen mee. Vanuit mijn wond en goud help ik vrouwen om te landen in zichzelf, bekken, creatiekracht en lijf.
  • Ik faciliteer tantrische vrouwenavonden, gemengde tantradagen, houd me bezig met tantrisch lichaamswerk en ben in opleiding tot Integral Pelvic Practitioner.
  • Vrouwencoach en marketeer van de nieuwe aarde. Zo zou je het kunnen noemen.

Wat houdt het yoni ritueel in?

Een ritueel om je yoni te eren. Die van jou, die van mij. In gezamenlijkheid, verbonden met onze voormoeders, oermoeders en de bron.

Vanuit dankbaarheid maken we dieper contact met haar en alle wijsheid die er in jou is. In je botten, cellen, water en organen en deze te verbinden met haar. Te kijken waar nog onveiligheid zit, scherpe randjes, een wegduwen of verstoppen. Te voelen waar nog weerstand zit en daarmee te zijn. Dat te voelen smelten in onze aandacht. Van je baarmoedermond tot je eileiders.

Om deze plek van creatie verder vrij te maken. Om onszelf geboren te laten worden. De nieuwe aarde in ons te laten groeien. Vanuit onze buiken en bekkens. Zodat wij als vrouwen ons goud de wereld in kunnen brengen!

Wat gaan we doen?
Het is een gekleed ritueel waarin we werken met meditatie, visualisatie, inquiry, zacht lichaamswerk, ons gezamenlijke veld en daarmee ook het veld van onze voormoeders.

Meenemen
Je yogamatje, meditatiekussen en een dekentje.

Verbonden met dit ritueel maakte ik deze tekening

yoni ritueel

PS.
Hier vind je de link naar >> Lorelei Vrouwen Festival!

Tot op Lorelei!