Lichaamsgerichte regressie

In je lichaam is het te doen. Niet ergens anders. Vaak bewonen we niet helemaal ons lijf. Is het lastig om erbij te blijven, om te voelen wat er is en dat toe te laten. In plaats daarvan stoppen we angsten en emoties diep weg. Of doen we alsof het ons niet raakt.

In een regressie-, reïncarnatiesessie maken we via een lichte trance contact met jouw onderbewustzijn en kijken we wat daar op de zielslaag zichtbaar wil worden. Wat wil er nog gehoord, gezien en gevoeld worden. Waar mag er nog bewustzijn op komen of welke zielsdelen of -aspecten zijn nog niet teruggekeerd naar de bron.

Met wat voor vragen kan ik aankloppen?

Dat wat aanklopt en waar je met je dag dagelijkse bewustzijn, laten we zeggen je grote rationele cognitieve hoofd, geen antwoord op kunt krijgen. Omdat de antwoorden in je onderbewustzijn rondzwerven of -zweven en je ego of allerlei andere beschermingsmechanismen er niet zo’n zin aan hebben om dit aan te kijken. Of omdat je even vastzit en je het zelf niet meer kunt zien.

Waarom word ik zo boos als xyz… Wat maakt het dat ik me zo schuldig voel over… Waarom lukt het me niet om… Waarom werk ik zo hard… Ik zie een patroon, maar snap niet wat het me wil zeggen… Ik voel van alles, maar weet niet waar te beginnen, wat waar is of niet… Dat wat je in je leven of lichaam lastig vindt en dat wat blokkeert.

Samen werpen we een blik op jou. Op jezelf. Zodat jij jezelf beter leert kennen en begrijpen. Als het ware rijgen we de kralen aan elkaar van jouw leven. Zodat het verband krijgt. En je bewustzijn krijgt op de keuzes die je maakt en ooit gemaakt hebt. Je inzicht krijg in waar ze vandaan komen en je in het hier en nu anders kunt gaan handelen.

Over trance

Over trance zijn veel misverstanden. Heel vaak zijn we in een lichte trance. Als we wakker worden bijvoorbeeld of als we in de auto die route rijden die we al zo vaak gereden hebben. In feite kun je heel makkelijk contact maken met je onderbewustzijn.

En dat is wat we doen in een regressiesessie. We gaan met een gerichte vraag van jou aan de slag. Iets wat in het hier en nu speelt. En dat kan variëren van mot met je manager tot ontzettend getriggerd te worden door je partner of gevoelens van vastzitten, angst, onvrijheid, tot lastige zaken die steeds heftiger bij je aan de deur kloppen.

Tijd om echt open te doen en gehoor te geven aan wat je ziel je te vertellen heeft


Het is magisch als ik en jij je overgeven aan dat wat er wil gebeuren. Aan losse eindjes die er nog zijn. Zielsaspecten die nog niet geland zijn of nog niet goed overgegaan zijn. Die doorwerken in je huidige leven. Waar je last van hebt in je lijf. Waar je op vastloopt. Patronen die om aandacht blijven vragen.

Lichaamsgericht
In deze sessie werk ik ook met aanraking van je lichaam. Vanzelfsprekend in volledige consent en met je kleding aan. Aanraking kan helpen om nog dichter bij je gevoel te komen. En energetisch ondersteun ik je met mijn helende handen om energie in beweging te brengen en te laten gaan.

Praktisch:
Een sessie duurt circa de 2 uur. Trek makkelijk zittende kleding aan. We kunnen liggend of zittend werken. En wellicht vind je het fijn om je eigen dekentje mee te nemen. Stuur me een dag van te voren je vraag via de mail. Mocht je deze niet duidelijk krijgen, dan kijken we in het moment naar je hulpvraag.

Interesse?
Stuur dan een mail naar: nicolette_scholtens@hotmail.com.