Ervaringen

Ervaringen van anderen. Over Integral Pelvic Therapy sessies, Vrouwentrajecten en -groepen, en Tantradagen.

Integral Pelvic Therapy

Ik heb de IPT sessies met Nicolette als openend en bekrachtigend ervaren. Nicolette laat ruimte om in het moment te ontdekken wat er in verbinding wil komen. Ruimte waarin mijn lichaam haar eigen verhaal kon vertellen. En waarin er een samenwerken ontstond tussen onze beider energievelden en -kanalen. In dat samen was er respect, gelijkwaardigheid en veiligheid ook voor de meest kwetsbare stukken. De helderheid die ik daarin vond heeft een knoop in mijn familiesysteem ontzenuwd.
Madelon

Over herbronnen in de winter – een serie van 5 avonden

De ‘herbronnen in de winter’ avonden hebben mij geholpen om in roerige tijden dichter bij mezelf te staan, te blijven voelen en in liefde te zijn.
Anoniem

Herbronnen was voor mij een helende reis qua steun toelaten, vertrouwen bouwen en de diepte in samen. Ik vond jouw begeleiding heel waardevol, je openheid en eerlijkheid maakte dat ik me, met gepaste weerstand, kon overgeven aan wat er was in mij in het moment. Veilig en vertrouwd al na de eerste avond. Dank je wel daarvoor. En dat we het samen doen, dat ik iets te geven heb, is ook fijn om in gezien te zijn.
Eri Lieke

Bij Nicolette heb ik het ‘herbronnen in de winter’-traject gevolgd, samen met andere vrouwen. Nicolette weet zo’n veilige, gedragen bedding te creëren, zodat er prachtige openingen bij een ieder van ons mochten plaatsvinden. Het was magisch en het voelde als enorm anker in een stevig veld. Ik voel veel dankbaarheid en liefde. Voor Nicolette, voor mezelf, voor ons vrouwen. De steun van vrouwen onderling is ook opnieuw zo krachtig. Een bron van inspiratie. Dank je wel Nicolette!
Irene

Herbronnen – soms met gepaste weerzin om maar niet naar het winterse duister te gaan, maar na iedere avond weer een stukje gesmolten en met nieuwe energie naar huis. Dankbaar voor deze mooie groep, het delen en de begeleiding van Nicolette.
Tanja

Over Tantric Journey Into Touch – tantradagen i.sm. Paul Salverda

Nogmaals bedankt voor de mooie dag die we hadden met elkaar. Ik ben nog steeds bezig met het laten doorwerken van alle ervaringen. Fijn dat jullie zulke dagen organiseren, zodat gelijkgestemden die dieper willen gaan en bewuster willen leven, elkaar kunnen ontmoeten, elkaar kunnen spiegelen en inspireren! Heel mooi!

Het was voor mij echt een hele geslaagde dag! Ik vond de sfeer onderling goed, jullie samen een heel prettig koppel. Mooie en fijne oefeningen. Weer mooie mensen mogen ontmoeten. De middag vond ik in eerste instantie best heftig om als enige vrouw tussen 5 mannen te zitten. Maar weer zo mooi en bijzonder om me daar toch ook veilig, gesteund en geliefd te voelen. Dat was mijn stretchen. Ik hoop jullie op mijn vervolgpad nog vaker tegen te komen!

Wat de dag zelf betreft: veel lof voor jullie rustgevende regie. Wat mij opviel was dat er veel emoties loskwamen bij diverse deelnemers en dat jullie (én de rest van de groep) daar liefdevol én met het nodige respect mee omgingen.


Niets dan lof over de opbouw met oefeningen en jullie beider professionaliteit. Ook de ruimte was prima geschikt. Voor herhaling vatbaar.